Taqueria
I første etasje på Paleet kan du nyte ekte, mexicansk håndverk med hendene. Sterk mat, sterke farger, sterke drinker. Munnfuller med helgefølelse – hver dag er tacodag på Taqueria.
United Bakeries, Egon, Taqueria, Pizza Crudo, The Room, Sabaki. Matopplevelser møter mote øverst på Karl Johan.
I første etasje på Paleet kan du nyte ekte, mexicansk håndverk med hendene. Sterk mat, sterke farger, sterke drinker. Munnfuller med helgefølelse – hver dag er tacodag på Taqueria.
Søt shoppingpause med kaffe og et delikat kakestykke fra den kontinentale kaféen i andre etasje. Bla i vinkartet – det er alltid noe å feire. Velfylte smørbrød, fristende salater og et stort utvalg tesorter på The Room.
Norges Napoli ligger i matkjelleren på Paleet. Der blir den originale, italienske pizzaen laget med store doser passione – tilberedt i steinovn og toppet med autentiske råvarer. Spis deg til en like varm følelse som et lunt ullskjerf rundt halsen gir når vinteren kommer.
Fokus på gode råvarer og ekte håndverk – mer enn gjerne i form av nystekt gjærbakst og hjerteskum over nytraktet kaffe. Start dagen med en god følelse i magen eller slapp av mellom shoppingslagene. Hos United Bakeries.
Med ideen om kortreist mat i førersetet kan de norske råvarene ta trikken rett fra jorda til Egon-kjøkkenet på Paleet. Der serveres det mat som passer for alle fra en meny i stadig utvikling – og med fristende alternativer som gjør det lett å velge kjøttfritt.
Man spiser også med øynene – og hos Sabaki får du en visuell og gastronomisk opplevelse av den japanske kokkekulturen. Regnbuedrage i kjent sushi-stil og Wagyu fra Kobe-teaktene på Honshu-øya i Japan, for eksempel. Japanske perler på Paleet.
Velkommen til restaurantene på Paleet!
Foto: Sara Johannessen