– Oslo har vist en sult etter donuts i form av køer på over hundre meter og helt utsolgte utsalgssteder, skriver Talormade i historien om seg selv.
Det begynte som et pop up-konsept de kalte Fryd i 2016. Den australske kaffebrenneren og konditoren Talor Browne tok hovedstaden med storm fra leiligheten sin på Torshov, og siden den gang har smulteringkonseptet vokst til å bli en smakfull, fargerik og søt drøm som lyser opp byen, og nå også fra lokalet mellom Norwegian Rain & T-Michael + Fjordfiesta og Gullsmed Heyerdahl i første etasje på Paleet.
Talormade lager alt de serverer fra scratch hver dag, både den ferskbrente kaffen og de håndlagde donut-kunstverkene i alle regnbuens farger. Humørsprederen Talor og hennes ansatte er veldig profesjonelt innstilt til håndverket sitt, men tar ikke seg selv så seriøst. Du møter store smil og latter i det glasurrosa lokalet på Paleet. Hver dag venter et utvalg på 30 forskjellige smaker – og en av byens beste kaffekopper – på deg hos Talormade.