Alt du trenger til sommeren. Øverst på Karl Johan.

På Paleet finner du alt du trenger til raske sommerdager på vannet, i byen eller som turist i hjemlandet. God sommer!

22/06/21

De fleste skal i år, som i fjor, tilbringe sommeren i Norge. På toppen av hovedstadens paradegate inviterer Paleet til en god fortausfrokost, shoppingglede fra et stort utvalg av butikker – og kanskje en handlepose med årets sommerunderholdning fra nyoppussede Norli-bokhyller. Vi har alt du trenger til sommeren.

Opplev sommeren i Oslo

Vi anbefaler å hente inspirasjon og tips til bysommeren fra disse Oslo-tipsene våre fra i fjor. Ta med en god kopp kaffe fra United Bakeries ut på utflukt eller nyt en lang, god lunsj fra for eksempel Sabaki eller Taqueria på uteserveringen vår. Kanskje gir følelsen av nye sommersko på varm brostein, isbiter i glasset og solen stekende i nakken den etterlengtede følelsen av late sommerferiedager i Italia. En napolitansk pizza fra Pizza Crudo på Paleet, en ny solhatt fra Follestad og en lett linskjorte fra SVEAN. Husk en ekstra genser til lange, norske sommerkvelder.

Et svalestup ut i det azurblå bassenget på Frognerbadet med vennegjengen, en konsert i saltvanns- og saunaluft ved solnedgang på SALT. I år føles kanskje i tillegg en rundtur i favorittbutikkene i sentrum som en utflukt i seg selv. Vi kan i hvert fall love at du finner mye inspirasjon i butikkene på Paleet!

Bysommer. Øverst på Karl Johan.

Velkommen til Paleet!

Alle våre butikker og serveringssteder holder åpent. Karl Johans Sommerservering er også åpen hver dag for sesongen. Følg med på oppdateringer på vår Instagram og Facebook – og trykk her for å se åpningstidene for de forskjellige butikkene, service- og serveringsstedene våre.

  • Stikkord: bysommer, han, herremote, inspirasjon, oslosommer, paleet, sommer

Logg inn