Back to Kaffemaskinen.

Nå bytter vi ut saltvann og late dager med rene notatbøker og årets kanskje mest spennende kolleksjoner. La oss inspirere hverandre på veien inn i høstsesongen!

09/10/21

At det finnes flest hverdager er det ingen tvil om. A4-livet innhenter oss fort etter sommerens eventyr, men lysten etter spontanitet svekkes ikke av fulle innbokser. Heller tvert imot.

Høstens kolleksjoner er hverdagshelter og festmidtpunkter som gir plass til både variasjon og spenning. Klassiske blazere og behagelige chinos smeltes sammen med en god dose allsidige ytterplagg og en fargepalett som passer like godt til hverdag som neste helgs eventyr.

Italiensk skreddersøm og skandinaviske skatter i Oslo

Italienerne vet å gi sine ready to wear-kolleksjoner det lille ekstra som får deg til å elske et plagg livet ut. Klassiske ikoner med en akkurat passe stor dose attitude har funnet veien til blant annet LARA og Enzo Poli og vi kan ikke vente med å entre hverdagen iført selve definisjonen på uanstrengt eleganse. Minimalistiske Aphru er norsk design med et signaturdesign bestående av komfortable plagg med en diskret og tidløs eleganse – med andre ord perfekt for en høst som for mange vil være preget av å finne veien ut fra hjemmekontoret og tilbake til den virkelige hverdagen.

Se detaljene klart

Det ligger i detaljene. Smykkene som gir en enkel bluse et ekstra løft eller gummistøvlene som gjør regntunge dager litt enklere. Men det holder jo ikke bare å sette prikken over i’en hvis du ikke ser prikken klart og tydelig.

Fra sesongens solbrille-must til databriller og linser. Krogh Optikk hjelper deg å se verden på best mulig måte, gjennom akkurat de glassene du føler deg aller best i. Bestill en synsundersøkelse hos Krogh Optikk før hverdagslig stress gjør at du glemmer det!

Ypperste kvalitet

Tynn merino, robust cordfløyel og skarpe snitt beskriver Morris Stockholm hos Follestad. Høsten lokker med dype jordtoner og subtil skreddersøm. Du får det ikke renere og mer stilsikkert.

Hos Norwegian Rain & T-Michael + Fjordfiesta finner du prisvinnende vanntett yttertøy som blander høyfunksjon med skredderhåndverk, side om side med en komplett kolleksjonen av dresser, skjorter, sko, vesker og tilbehør fra stilikon, skredder og designer, T-Michael.

Akkurat som designerne du finner skatter fra i butikken i første etasje på Paleet, jobber vi hardt for å skape et behagelig rom som vekker nysgjerrigheten. La oss inspirere hverandre på veien inn i en ny og spennende høst!

  • Stikkord: høst, høstinspirasjon, høsttrender, hverdag, inspirasjon, kaffemaskin, kontor, paleet

Logg inn