KICKS

KICKS er Nordens ledende skjønnhetskjede og tilbyr et helhetskonsept innenfor makeup, duft, hudpleie og hårpleie. Med utdannede skjønnhetseksperter i 250 butikker i Sverige, Norge og Finland og en moderne omnikanalsløsning, der fysisk butikk og e-handel er integrert, tilbyr KICKS personlige og inspirerende skjønnhetstjenester og rundt 25 000 produkter fra 300 varemerker.
KICKS har flagship butikker i Gøteborg, Oslo og Malmø og er en del av Axel Johnson konsernet.

Hos KICKS finner du de største klassiske varemerkene som Lancôme, Clinique, Clarins, Dior, Biotherm, Elizabeth Arden, L’Oréal, Estee Lauder, Sensai og Shiseido, for bare å nevne noen. Du finner også merker som Make Up Store, BareMinerals, MAC, Urban Decay, Smashbox og The Ordinary. Obs. Det er ulikt sortiment på nettsiden vår og i butikk, hvilket betyr at ikke alle merker fins fysisk i butikk.

På KICKS Paleet har vi også nylig fått inn merker som Chanel, Benefit, IT Cosmetics, Exuviance og Ole Henriksen i butikk.

Med kunnskap om, og kjærlighet til, alle skjønnhetsinteresserte kvinner og menn skal KICKS med hjerte og hjerne tilby markedets beste veiledning og inspirasjon til de fremste valgene innenfor skjønnhet.

Åpningstider

  • Man - fre: 10:00 - 20:00
  • Lørdag: 10:00 - 18:00
  • Søndag: Stengt

Butikkens plassering

Første etasje

Butikkens hovedmerker

Bare Minerals / Benefit / Chanel / Clarins / Dior / Estee Lauder / Guerlain / Sensai / Shiseido / Yves Saint Laurent

Logg inn