Kiman Woman

Kiman Woman åpnet sine dører på Paleet i 2001.

Vi har alltid hatt fokus på kvalitet og skandinaviske merker og mote, noe har vi spisset oss enda mer mot de siste sesongene. Vi søker merker som er opptatt av bærekraft og varighet, med gode kvaliteter, fremfor «fast fashion». Vi vil at våre kunder skal bli glad i plagg de har kjøpt hos oss, og at de blir favoritter i skapet som blir brukt igjen og igjen.

Kiman Woman er stolte av å være blant få som representerer Anine Bing i Norge, og fra mai 2021 var vi blant de første til å introdusere Anine Bing Sport. Vi har et bredt utvalg fra hennes kolleksjoner, og får nyheter inn hver uke.

Vårt totale sortiment strekker seg fra partytøy til «home wear», med alt det innebærer. Nye merker hos oss den siste tiden er Róhe og Christian Aks som er de aller nyeste fra høsten og vinteren 2023.

Vi er alltid ærlige i vårt møte med kunder, og det viktigste for oss er å kunne hjelpe og inspirere, så du skal bli fornøyd og komme tilbake.

Åpningstider

  • Man - fre: 10:00 - 20:00
  • Lørdag: 10:00 - 18:00
  • Søndag: Stengt

Butikkens plassering

Andre etasje

Butikkens hovedmerker

Aiayu / Anine Bing / Anine Bing sport / Arnie Says / Bacon / by TiMo / Cala&Jade / Christian Aks / Dagmar / FiveUnits / Joslin Studio / Julie Josephine / Le Bonnet / Pia Tjelta / Róhe / Samsøe Samsøe / Sea NY / Skall Studio / Zadig & Voltaire

Logg inn