Oleana

Oleana er et norsk mote- og tekstilmerke med global distribusjon som produserer strikkeklær med nordisk kvalitetsdesign, og har en kombinasjon av kunst og mote sentralt i sin tilnærming. Familiebedriften ble grunnlagt i 1992 som en reaksjon mot andre norske tekstilfabrikker som flyttet produksjonen til utlandet. Vår protest mot masseproduksjon og billig arbeidskraft har formet oss til det vi er i dag. Vi er opptatt av å skape kvalitetsstrikk lokalt, i gode arbeidsforhold, og med en klar misjon om å redusere vårt karbonavtrykk.

Alle våre produkter lages lokalt i Ytre Arna, med naturlige og bærekraftige materialer, som en del av vårt engasjement for å bekjempe uetiske arbeidsvilkår og miljøforurensning i tekstilindustrien. For å holde tritt fokuserer Oleana også på utvikling og innovasjon samt kompetanseheving i hele verdikjeden. Vi legger vekt på gjennomsiktighet og åpner fabrikken vår for besøkende, deler kunnskap om tekstiler og produksjon, og søker å fremme en mer bærekraftig fremtid for moteindustrien.

Hvert eneste Oleana-plagg blir strikket, lenket, sydd, presset, kvalitetskontrollert og pakket på fabrikken i Ytre Arna.

Åpningstider

  • Man - fre: 10:00 - 20:00
  • Lørdag: 10:00 - 18:00
  • Søndag: Stengt

Butikkens plassering

Første etasje

Butikkens hovedmerker

Oleana

Logg inn