Pikant Under

Pikant Under har nå åpnet sin syvende butikk, denne gangen på Paleet. Det hele startet for omtrent 20 år siden da den første Pikant Under-butikken åpnet på kjøpesenteret CC Vest i Oslo. Deretter i Asker, Trondheim, Drammen, Gjøvik og på Lier.

En av fordelene med å ha en privateid kjede er at vi selv bestemmer hvilke produkter vi ønsker å selge i butikkene. Butikkene våre har alltid litt forskjellig vareutvalg, men felles for alle er at vi har et bredt utvalg i undertøy, badetøy og nattøy til damer i alle aldre fra en rekke kvalitetsmerker.

Vi jobber kontinuerlig med å finne nye og spennende varer slik at det alltid skal være inspirerende å komme inn i en Pikant Under-butikk. Vi har flere innkjøpsperioder i året og holder oss alltid oppdatert på nye og spennende produkter. Vi fører flere kjente internasjonale merker som Calvin Klein Underwear, Primadonna, Marie Jo, Chantelle, Empreinte og mange flere.

Du skal føle deg velkommen når du kommer inn i våre butikker og våre ansatte ønsker alltid å levere et høyt servicenivå. Vi tilpasser rikig BH-størrelse og hjelper til med å finne riktige farger og fasonger til nettopp deg. Vi håper du blir fornøyd med produktene du har kjøpt og servicen du har fått når du har handlet i våre butikker eller i vår nettbutikk.

Velkommen til oss.

Hilsen alle damene hos Pikant Under.

Åpningstider

  • Man - fre: 10:00 - 20:00
  • Lørdag: 10:00 - 18:00
  • Søndag: Stengt

Butikkens plassering

Andre etasje

Butikkens hovedmerker

Abcita / Antigel / Aubade / Banana Moon / Calida / Calvin Klein / Chantelle / Damella / Empreinte / Fürstenberg / Lise Charmel / Louis Feraud / Luna Diseta / Marie Jo / Mey / Pluto / Polo Ralph Lauren / Primadonna / Roidal / Saltabad / Sunflair / Tommy Hilfiger

Logg inn