De fineste kjolene til 17. mai-feiringen

Årets vakreste dag nærmer seg raskt, og i år gleder vi oss ekstra mye til å feire, helt uten restriksjoner. Her er noen av de fineste festkjolene du finner i butikkene våre akkurat nå. Paleet har alt du trenger til 17. mai. Øverst på Karl Johan.

05/05/22

Av: Redaksjonen

Tidløst og norsk hos Studio Eliz

Studio Eliz har som mål å kunne inspirere deg ved å tilby tidløse, klassiske og feminine antrekk som følger trendene. De håndplukker hvert eneste plagg fra leverandører hovedsakelig fra Norge og Danmark. Med en forkjærlighet for skandinavisk design og oppmerksomhet på hva kundene ønsker, utviklet butikken seg over årene fra de først åpnet på Paleet i 2008 – og i januar i år åpnet nye Studio Eliz på Paleet. Her finner du garantert et antrekk til 17.mai-feiringen, uansett hva du skal.

Se hele kjoleutvalget hos Studio Eliz her!

 

 

«Katrin Uri er et norsk merke som designer for kvinner som setter pris på moderne mote og tidløs stil. Merket fokuserer på høy kvalitet i kombinasjon med flotte farger, med balansert blanding av feminine og maskuline detaljer »
— Studio Eliz
«Vi er helt forelsket i alle nyhetene som kommer inn om dagen og lengter som aldri før etter vår og sommer»
— By Malene Birger

Moderne favoritter fra By Malene Birger

By Malene Birger Paleet åpnet dørene 27. september 2018 og er Norges Flagship store. Med det bredeste utvalget av By Malene Birger i Norge, både klær, vesker, sko og annet tilbehør, ønsker de deg hjertelig velkommen til vårt univers. I butikk nå finner du blant mye annet disse lekre og anvendelige kjolene du både kan stråle i på 17. mai og glede deg til å bruke igjen og igjen.

Se hele utvalget og bli inspirert her!

Lette og lyse kjoler fra Kiman Woman

Kiman Woman har eksistert på Paleet helt siden 2001, og har siden begynnelsen alltid hatt fokus på kvalitet og skandinaviske merker og mote. Butikken søker merker som er opptatt av bærekraft og varighet, med gode kvaliteter, fremfor «fast fashion», og har som mål at kundene skal bli glad i plagg de har kjøpt hos dem – og at de blir favoritter i skapet som blir brukt igjen og igjen.

Årets utvalg av kjoler og tilbehør til vår, sommer og ikke minst den store 17. mai-feiringen kommer blant andre fra Seany, byTiMo og Pia Tjelta.

Klikk her for å finne den perfekte kjolen!

Alt du trenger til 17. mai. Øverst på Karl Johan.

Frem mot nasjonaldagen holder Paleet åpent fra kl. 10 til 20 på hverdager og kl. 10 til 18 på lørdager. Vinmonopolet er åpent 10 – 18 hverdager, 10 – 16 lørdag. Du finner flagg, smellbongbonger og pynt til frokostbordet hos Norli i første etasje, fargerike lys og vakre buketter hos Floriss og et stort utvalg pensko hos Enzo Poli i andre etasje, rett ved toppen av rulletrappen. I det nye lokalet til Krogh Optikk, nå med fasade ut mot Karl Johan, finner du de perfekte solbrillene til det som blir en strålende feiring av nasjonaldagen etter to år med pandemipause, uansett vær og vind.

Gratulerer med dagen og god feiring!

  • Stikkord: 17. mai, 17. mai-kjole, feiring, kiman woman, kjoler, nasjonaldag, studio eliz

Logg inn