Elegant brudgom

Bryllupsesong. Du skal føle deg som ditt beste og partneren din skal lyse opp ved din side. Uansett stiltype kan vi hjelpe deg med skreddersydde løsninger.

14/06/19

Det er få ting som kan erstatte følelsen av å ta på seg en skreddersydd dress på den viktigste dagen i ditt liv. T-MICHAEL ønsker at du skal føle deg på ditt beste, og at partneren din skal lyse opp ved synet av deg i en skarp dress eller smoking. Hos T-MICHAEL får du eksperthjelp med å finne riktig silhuett, passform, stoff og accessoirer til bryllupsdagen.

 

Hos Follestad får du smoking eller dress til den store dagen. Follestad er opptatt av å hjelpe til med å finne rett snitt og kvalitet slik at du føler deg vel. Det er da dressen vil se ordentlig bra ut. Hos Follestad får du smoking fra Morris, smokingskjorte fra Eton, tilbehør som sløyfe og sko. Her finner du også et stort utvalg av dress og slips.

Med nesten et århundre med skreddererfaring er Riccovero klare for å hjelpe deg med å finne dressen og tilbehøret til feiringen. Riccovero begynte opprinnelig med dresser, og kolleksjonene har fortsatt et klassisk og tidløst preg, samtidig som de er oppdatert og i tiden. Plaggene har en utpreget god passform med skredderarven som grunnsten, pene og klassiske plagg for et skreddersydd uttrykk.

 

Uansett hvilken stil du ønsker å gå for på den store feiringen så vil dyktige fagfolk hjelpe med å finne det som passer deg aller best.

Alt skal ligge til rette for at du føler deg bra på en av de mest minnerike dagene i ditt liv.

  • Stikkord: brudgom, bryllup, elegant, skreddersydd, smoking

Logg inn