Velkommen til Paleet Food Hall!

Dørene til Paleet Food Hall har åpnet - en intim og livlig mathall midt i Karl Johans gate. Her kan du velge blant fire spennende kjøkken; italiensk, indisk, japansk og meksikansk mat. Hvert kjøkken har signaturcocktails det blir mulig å bestille i baren. Velkommen til gode smaker, livlige eventer og god stemning!

28/09/23

Stemning, mat og moro

– Vi åpner et nytt og spennende konsept i kjelleren, som er unikt for området vårt, forteller Nina Buzzi, senterleder på Paleet. Og forventningene er intet mindre enn skyhøye.

– Dette konseptet har vi stor tro på. Paleet Food Hall blir destinasjonen for internasjonale smaker og «after work»-drinker, midt i Karl Johans gate. Det blir rett og slett en møteplass for alle matelskere som ønsker flere kjøkken å velge blant, og som setter pris på god stemning. Vi gleder oss veldig, forteller Nina.

Senterlederen er storfornøyd med det nye konseptet i underetasjen.

– Paleet Food Hall er som navnet tilsier, en mathall der du får mulighet til å velge blant flere spennende kjøkken.

Her vil du finne italiensk, indisk, japansk og meksikansk mat. Og hvert kjøkken har signaturcocktails du kan bestille i baren.

 

Daglig leder for Paleet Food Hall, Nathan Jirenyaa Etefa.
Daglig leder for Paleet Food Hall, Nathan Jirenyaa Etefa mener tilbudet er helt unikt for området og gleder seg over responsen så langt.

 

Senterleder Nina Buzzi og daglig leder for Paleet Food Hall
Senterleder for Paleet Nina Buzzi, og daglig leder for Paleet Food Hall, Nathan Jirenyaa Etefa, ønsker alle velkommen til nytt konsept i underetasjen!

Paleet Food Hall har åpnet!

Bak det livlige konseptet står innehaver, Nathan Jirenyaa Etefa. Nathan jobber med restaurantkonsepter i Arta+ som har startet flere matkonsepter gjennom de seneste årene, og som nå har åpnet Paleet Food Hall.

– Vi gleder oss stort til å vise dere hva vi har jobbet med de siste månedene, og vi ønsker alle som er i Oslo – hjertelig velkommen, inviterer Nathan.

Det blir mye aktivitet på Paleet fremover, og vi kan også avsløre at det ukentlig blir eventer å delta på i underetasjen.

– Her kan du forvente god stemning, fantastisk energi – og ikke minst smakfulle opplevelser, forteller Nathan.

Velkommen!

  • Stikkord: mat, paleet, servering

Logg inn