Endelig vår: Her er årets kjoletrender!

Bar asfalt, bare bein og endelig yrende liv i gatene. Våren er her, sola står høyt på himmelen og vi går en tid i møte med mange festlige anledninger – det betyr én ting! Vi kan endelig ta frem kjolene.

18/04/23

Lite slår følelsen av å pakke frem kjolene etter vinterens dvale – og bytte ut jeansen med en nydelig kjole. Snart kan du ta frem den klassiske, hvite blondekjolen eller den korte blomstrete kjolefavoritten – og style den med boots og blazer til kontoret. Her finner du inspirasjon til vårens nye investeringer og trendene du kan kikke etter i butikk allerede nå!

Den klassiske blomsterkjolen

Det er ikke til å unngå at blomsterprintet stikker seg frem blant trendene for våren – akkurat som i naturen. Det klassiske småblomstrete printet gir et romantisk og feminint preg. Trykket er ofte forbundet med lett og florlett stoff og gjør seg ekstra godt til festlige anledninger, men kan også styles ned til hverdagsbruk. Når du skal style den romantiske kjolen er det lurt å ta i bruk kontrastplagg, spesielt nå i denne overgangsperioden. Da blir uttrykket mindre søtt – og mer trendy. Match kjolen med en bredskuldret og maskulin blazer og balanser antrekket med chunky boots. Dersom det fremdeles er kjølig vil en lang trenchcoat gjøre seg godt aller ytterst.

 

Tips! Bruk en jakke som stopper over skjørtekanten, men under rumpa for den mest flatterende silhuetten! 

Årets trendfarge: Oransje

Har du fått med deg hypen? Årets nykommer på fargeskalaen denne sesongen er intet mindre enn knalloransje. Mange vil synes fargen er krevende – men den har også fantastisk potensial til å sprite opp eksisterende garderobe. Dersom du allerede har begynt å varme opp til tanken, vil en kjole i knallfargen være en skikkelig showstopper. Er du derimot litt usikker på om fargen er den rette for deg, så finnes det masse tilbehør i fargen hos oss. Style knallfargen med nøytrale farger eller – svart, hvitt, eller vår favoritt; beige, er å foretrekke som sekundærfarge i antrekket.

Tips! Hos Escape by Lakkbar får du sesongens hotteste farger til negler! Oransje negler gjør et stort comeback. 

Romantiske blonder

En gjenganger hvert år er de klassiske lyse pastellfargede og hvite blondekjolene. Uttrykket blir feminint og sart – og investeringen sikker, for disse kjolene kan du bruke år etter år. Kikk etter store blonder, og gjerne rysjer og volanger i tillegg. Babydoll- og timeglass-fasong gjør seg godt til denne looken. Når du skal style kjolen til hverdags så bør du tenke kontraster. Test forskjellige jakker over – for eksempel vil en lang trenchcoat skape kontrast til en kort kjole – det vil også en tøff og oversized denimjakke. Med grovt stoff mot de søte blondene blir antrekket ekstra interessant.

  • Stikkord: henne, kjoler, mote, oslosommer, oslostil, paleet, shopping, stil, vårmote
  • Foto: Våren er her og vi går en tid i møte med mange festlige anledninger, bare bein og vårstemning. Det betyr én ting – vi kan endelig ta frem kjolene!

Logg inn