Er du klar for kvalitet på salg?

Det er nesten et slags spill, det å shoppe på salg. En blanding av å bevare selvkontroll og samtidig nøye kalkulere når det er riktig å slå til. Under januarsalget gjelder det å spille kortene sine riktig, salget er sparket godt i gang på Paleet!

01/01/19

Salgets uskrevne regler

Ikke la deg rive med. Ikke vent for lenge. Ikke dytt andre i køen. Ikke la andre kjøre over deg i kampen om godsakene. Ja, tipsene er mange rundt årets salgsfest. Vi på vår side, som velger å tro på folks egen dømmekraft og folkeskikk, retter heller fokus mot et lite knippe gode råd vi håper vil hjelpe deg med å manøvrere rundt i salgsjungelen.

Kvalitet over kvantitet

Let etter det du angrer på at du ikke kjøpte i høst. Tenk nøytrale farger og aldri heng deg opp i sesong. Fjorårets lekreste sommerkjole får du garantert bruk for selv om snøen laver ned utenfor akkurat nå. Langsiktig planlegging er alltid en god idé. Titt etter gaver til en du er glad i, og lagre dem hjemme til neste bursdag eller gaveanledning. Gå for et par plagg fremfor å raske med deg alt mulig du egentlig ikke har bruk for. Når ting blir hengende med merkelappen på er det dårlig for lommeboken, og ikke minst et unødvendig bidrag til overforbruk. Bruk tiden nå til å gå gjennom skapet ditt. Hva mangler og hva drømmer du om at skal flytte inn?

Spontanitetens gleder

Til tross for at så og si alle av oss ønsker både struktur og planlegging i salgskaoset skal en ikke kimse av rushet spontanshopping kan gi. Tenk, der henger jakka du ikke tok deg råd til i høst. Det er én igjen. Det er din størrelse. Den er på 50%. Skal jeg slå til? Svaret er ja. Iallefall hvis du har gått rundt med en liten antydning til klump i magen hver gang du har sett en eller annen fremmed på gata valse rundt i din jakkedrøm.

Ta på deg noen behagelige sko, smør deg med litt tålmodighet, kjøp deg en digg kopp kaffe, og gjør deg klar for håndplukkede salgsfavoritter! Våre fantastiske butikker står klare til å hjelpe deg på veien, og vi gleder oss over en ellevill start på det nye året.

Vi ses!

  • Stikkord: januarsalg, oslo, paleet, salg

Logg inn