Feir kjærligheten, Valentines og morsdag!

Med både Valentines og morsdag er februar den store kjærlighetsmåneden. Vi har alt du trenger til de du er glad i – eller kanskje noe du ønsker deg selv?

09/02/22

Selv om veien til noens hjerte ikke – nødvendigvis – går gjennom gaver eller materialisme, er det hyggelig med en liten oppmerksomhet når det kan virke som om alle andre får sendt roser til kontoret og skal ut på romantiske middager.

 

Valentines og morsdag

Nå i februar er kjærligheten overalt, så bruk sjansen til å gi noen den oppmerksomheten de fortjener for å være akkurat den de er og sånn du liker dem. Etter en lang og mørk vinter ønsker vi alt som er lystbetont og varmt velkommen. Morsdagen den 13. og Valentines den 14. februar er mer enn gode grunner til å for eksempel ta med deg noen du er glad i ut på en god middag.

Skriv et kort for hånd, kjøp en rosa boks donuts fra Talormade eller en fargerik bukett favorittblomster fra Floriss på Paleet. Undertøy, parfyme og kanskje øredobbene hun har ønsket seg lenge blir også gjerne med hjem i Paleet-posen når din utkårede skal gjøres stas på.

Nå er hele Paleet fylt med optimisme og inspirasjon i kjærlighetens navn, enten det er til mamma, kjæresten eller deg selv.

Våre fineste gavetips

Perleøredobber fra Gullsmed Heyerdahl / BH fra PrimaDonna hos Pikant Under / kjole fra Love Lolita fra Follestad / kjole fra Rotate hos YME / genser fra Zadig & Voltaire hos Kiman Woman / undertøyssett fra Calvin Klein hos Pikant Under / solbriller fra Valentino hos Krogh Optikk / veske fra Off-White hos YME / coffee table-bok fra Norli

  • Stikkord: februar, gavetips, morsdag, valentines, valentines day

Logg inn