Gaver som treffer midt i hjertet

Februarmåned er tilegnet kjærlighet og vi ser frem til å feire både morsdag og Valentins Day – og kanskje har du hørt om Galentines Day også? Få inspirasjon til aktiviteter og gaveideer her.

01/02/23

Morsdag – ikke la den komme overraskende på i år også

Dette er dagen å hedre det mennesket som alltid har hatt den varme klemmen klar når du går over dørstokken, kvinnen med det trygge fanget og de kloke ordene når du trenger det mest – heiagjengen i livet ditt. Å være mor til noen strekker forbi biologiske begrensninger. Kanskje er det en annen kvinne i ditt liv du vil hedre denne dagen. Men uansett hvordan du definerer en mor – så er morsdag en fantastisk mulighet til å gi tilbake og vise takknemlighet. Og er er det noe mødre setter pris på – så er det å tilbringe tid med barna sine. Kanskje dette er året du skal planlegge for en skikkelig morsdag?

Tips! Inviter med mor på lunsj ute – eller hjem på deilig bakst og kaffe. Imponer med favorittdonuts og luksuriøs kaffe – en vakker blomsterbukett vil også alltid falle i smak, særlig om kortet inneholder noen velvalgte personlige ord.

Gavehandel er også noe dere kan gjøre sammen og dagen blir noe helt spesielt, der rollene er reversert.

Valentines Day:  Gaveideer til den utvalgte

Snart er det duket for kjærlighetens dag, nemlig valentinsdagen tirsdag 14. februar. Tradisjonen rundt feiringen av denne romantiske dagen går helt tilbake til 15oo-tallet, og det er blitt vanlig også i Skandinavia å gi sin utvalgte oppmerksomhet av en eller annen sort.

 

Klassisk av en grunn

En klassisk gave på denne dagen er selvfølgelig blomster og vin – og et restaurantbesøk. En vakker bukett i amorøse farger setter stemningen for en romantisk kveld. Og noen bobler i glasset gjør godt før oppvarting og god mat serveres på favorittrestauranten.

En annen klassisk gave som sjelden slår feil er et vakkert smykke. Fargede stener og organiske former er fremdeles moderne blant smykker til kvinner. Grovere smykker som tykke ringer fra Tom Wood/Høyer Man er en treffsikker gave til den trendy mannen. Mens mansjettknapper fra Riccovero treffer den stilsikre dresskledde herren.

Tips! Hos Kicks finnes det et fantastisk utvalg innen dufter – en perfekt gave til både han og henne. Og om dere ønsker matchende duft, kan dere velge blant merkevarenes his-and-hers parfymer.  

Planlegger du en storslått Valentines Day?

Dersom du går Valentinsdagen i møte med sommerfugler i magen og frier-planer, så kan vi tipse om et stort utvalg vakre forlovelsesringer hos Gullsmed Heyerdahl – her får du eksperthjelp til å velge den perfekte ringen til din utkårede!

LES MER: Her kan du booke bord på Sabaki – restauranten er kjent for tradisjonelle, japanske tilberedningsmetoder med åpen grill i sentrum av kjøkkenet

Galentines Day: Noe for jentegjengen

Har du fått med deg hva Galentines er? Kvelden før Valentines har blitt dedikert jentegjengen – og Galentines Day har etablert seg som en trend. Dagen er tilegnet venninnene du holder ekstra kjært og har oppstått som en motvekt til Valentins-fokuset på kjæresteparet.

Dersom venninnegjengen ikke er oppdatert på denne fantastiske trenden så er tiden inne for å arrangere deres første Galentines-feiring – hvem vil vel ikke ha enda en grunn til å tilbringe en kveld med gjengen?

Tips! Inviter til en skjønnhetsdag, book hårstyling eller negledesign.

Det går også an å lage en gavelek – der du trekker hvem i gjengen du spanderer en lekker leppestift på og gjetter – hvilken shade er du? Nå har Kicks sluppet leppenyheten; Chanel Rouge Allure Velvet. Denne leppestiften kommer i en rekke farger fra naturlige og varme rosatoner til sterke rødnyanser og dyp burgunder. Og akkurat som navnet tilsier så kjennes den som fløyel på leppene.

 

Helt til slutt, nyt et glass vin og godt selskap.

FØLG oss på Instagram – Her finner du daglig inspirasjon innen mote, skjønnhet og velvære.

LES MER: Her finner du våre åpningstider

Velkommen!

  • Stikkord: gaver, interiør, morsdag, mote, valentines, valentines day

Logg inn