Høstinspirasjon til henne

Det er aldri så gøy å shoppe som når butikkene bugner av høstnyheter – og det er i aller høyeste grad situasjonen på Paleet nå.

18/10/21

Høsten åpner både for møter med nye, langvarige yttertøyfavoritter og for eksperimentering med sesongens trender og it-pieces. Det er aldri så gøy å shoppe som når butikkene bugner av høstnyheter i de lekreste fargetonene, og det er i aller høyeste grad situasjonen på Paleet nå.

Det viktigste er at du finner noe du er komfortabel i, men også at du får vist frem din personlige stil. Kaldere og våtere dager betyr ikke nødvendigvis kun konforme, anonyme ytterplagg. Og vær heller ikke redd for å utfordre deg selv litt i høstværet! Gå for en farge eller et mønster som ikke henger i garderoben fra før. En limegrønn boblekåpe fra Bitte Kai Rand? En kongeblå kasjmirgenser fra LARA? En babyrosa kåpe med pelsdetaljer fra Follestad?

Høstnyheter. Øverst på Karl Johan.

Det beste tipset vi kan gi, uansett sesong, er å sikre deg en god basisgarderobe og at du har alle de klassiske plaggene i gode materialer. Invester for eksempel i materialer som ull og kasjmir, for da varer plaggene mye lenger. Gode ytterplagg skjermer deg ikke bare fra den norske høsten og vinteren, men sier noe om hvem du er og hvor du vil.

 

Høstshopping på Paleet

Legg høstshoppingen til Paleet, Oslos prisbelønte handlested, med vår store matkjeller, to etasjer med faghandlere og motekonsepter. Trenger du ny en ny kåpe til høsten, en klipp, en ny parfyme, en flaske vin til høstkvelden foran peisen? Nye sko til alt du skal oppleve både i Oslo og kanskje på storbyferie i høst?

Karl Johans gate 37-43.

  • Stikkord: bitte kai rand, dame, damemote, follestad, henne, høst, høstkampanje, høstmote, inspirasjon, paleet

Aktuelle produkter

Logg inn