Høstfavoritter til herre

Sikre deg en god basisgarderobe med alle de klassiske plaggene i gode materialer i høst.

18/10/21

Shopping er alltid gøy, men høstsesongen er noe helt spesielt. Den åpner både for møter med nye, langvarige yttertøyfavoritter og for eksperimentering med sesongens trender.

Det beste tipset vi kan gi, uansett sesong, er å sikre deg en god basisgarderobe og at du har alle de klassiske plaggene i gode materialer. Invester for eksempel i materialer som ull og kasjmir, for da varer plaggene mye lenger. Gode ytterplagg skjermer deg ikke bare fra den norske høsten og vinteren, men sier noe om hvem du er og hvor du vil.

Stort utvalg. Øverst på Karl Johan.

Når basisgarderoben sitter er det lettere å supplere med trendplagg fra sesong til sesong. Uansett om du foretrekker en mer preppy look med plagg funnet hos Follestad eller trekkes mot YME og SVEANs mer urbane utvalg, bør du alltid kle deg i noe du føler deg komfortabel i. Alle ser bedre ut når de er komfortable, selvsikre og føler seg fine!

Høstshopping på Paleet

Legg høstshoppingen til Paleet, Oslos prisbelønte handlested, med vår store matkjeller, to etasjer med faghandlere og motekonsepter. Trenger du ny høstjakke, en klipp, en paraply, en flaske vin til høstkvelden foran peisen? Nye sko til alt du skal oppleve i Oslo i høst? Karl Johans gate 37-43.

Høstnyheter. Øverst på Karl Johan.

  • Stikkord: basisplagg, follestad, garderobetips, han, herremote, høstmote, paleet, yme

Logg inn