Julegavetips til henne

Hva skal du kjøpe til venninna, kjæresten, mor, bestemor, søster eller datter i år? Her finner du årets julegavetips til henne.

28/11/21

En lekker satengmorgenkåpe til stemningsfulle desembermorgener, skinnende smykker eller en duft som setter preg på hele neste år? Et par freshe innesko til kontorhverdagen, den perfekte kjolen til alle festene i vinter?

Butikkene på Paleet bugner av fine produkter mange har på ønskelistene sine, og de ansatte står klare til å gi deg en god handleopplevelse og hjelp på veien. Alle ansatte i butikkene, på serveringsstedene og på senteret følger gjeldende smittevernregler, så du skal kunne få tak i alt du trenger til jul!

Skinnveske og ullcardigan fra By Malene Birger / loafers i teddystoff fra Enzo Poli.

Tennisarmbånd og diamantring fra Gullsmed Heyerdahl / boblelys og tørkede blomster fra Floriss.

Veske fra Trent & Trent / kjole fra Rotate hos YME / øredobber fra Boygal hos SVEAN.

Kunstige blomster fra EVIGR / secondhand pumps fra Michael Kors hos i SUSTAIN / sjokolade fra Fjåk hos POPPOPP-universet på Paleet.

Kimono fra Aubade i silke, undertøyssett fra Marie Jo og strømper fra Wolford hos Pikant Under / håndstøpte lys fra Floriss.

Collegegenser og joggebukse fra Anine Bing Sport og votter fra Toasties hos Kiman Woman / sneakers fra Nike hos YME

Parfyme fra Tom Ford og leppestift fra Guerlain hos KICKS

 

Gratis hjemlevering i Oslo

Skal du på teater eller spise en bedre middag etter handlerunden på Paleet? Vi kjører gjerne posene dine hjem til deg, slik at du kan nyte å være i byen uten å bære med deg posene. Butikkene på Paleet ordner med gratis hjemkjøring for deg!

Les mer om tilbudet her!

Tips: Vi kan også kjøre julegaver rett hjem på døren til den du vil gi en oppmerksomhet til!

  • Stikkord: gavetips, henne, inspirasjon, jul, julegavetips, mote

Logg inn