Nå kan du gjøre et kupp!

Januarsalget er i gang og det er mulighet for å gjøre noen gode investeringer. Sikre deg sesongens fineste kåpe til en rimeligere penge! 

10/01/23

Finn fram ønskelisten – nå er salget i gang! Men før entusiasmen tar deg er det lurt å lage en plan – da vil du kunne styre unna impulskjøp du fort kan angre på. 

Tre tips til salgs-shopping:

Stilsikkert og tidløst:
En god rettesnor er å se etter klassiske alternativer som tåler tidens tann. Unn deg noe du har ønsket deg over lengre tid – som for eksempel en lang kåpe. Disse plaggene pleier ofte å ligge litt høyere i pris, og kåpesesongen varer fremdeles noen måneder til, før du pent pakker ned kåper til bruk igjen i høst.

Kvalitet og gode materialer:
Ull, silke, skinn – kasjmir! Nå er tiden inne for å kikke litt ekstra godt på merkelappen. Se etter de gode kvalitetene, plagg og tilbehør laget av naturlige materialer gir en kvalitet som varer og som kjennes godt mot huden.

Bærekraftige valg:
På salg har du anledning til å gjøre gode investeringer på produkter som koster litt ekstra. Spør i butikkene om merkevarenes produksjon for å sikre at du investerer i plagg som etterlater minst mulig karbonavtrykk, og er etisk produsert. 

8 ytterplagg du finner på salg nå!
Kåper er ofte en kostbar investering. På Paleet nå finner du et stort utvalg kåper og andre ytterplagg til en rimeligere penge. Planlegg shoppingen og gjør årets beste kupp – det er fremdeles lenge igjen av vintersesongen og garderobefavoritten er like fin til neste vinter. 

Obs – vær rask, salgsvarene går fort ut av butikk. 

1. Bærekraftig fra Skall Studio / Kiman Woman

Mary Coat fra Skall Studio har en delikat og nedtonet farge, oversized passform og tøffe detaljer. Kåpen er av 40 prosent resirkulert ull, 30 prosent lyocell, og 30 prosent resirkulert polymide. Skall Studio ble startet av to danske søstre og bærekraft står sentralt i konsept, materialbruk og produksjon – plaggene er kortreist og produsert i Danmark.

2. Kåpe i ullblanding fra Samsøe & Samsøe / Kiman Woman

Alma Coat fra Samsøe & Samsøe er rutete og har en oversized passform med fokus på ermene. Den er laget i 60 prosent resirkulert ull, 30 prosent resirkulert polyester, 5 prosent resirkulert polyamide og 5 prosent andre materialer.


3. Klassisk kåpe fra Notes du Nord / YME

Notes du Nord har et elegant og feminint uttrykk som er lett å se i denne klassiske, beige kåpen. Kåpen er laget i 50 prosent ull og 50 prosent polyester. Høy splitt bak, belte i midjen og bred fold på ermene gir kåpen det lille ekstra samtidig som det er en klassisk favoritt til garderobeskapet i flere år fremover. En sikker vinner.

4. Hundetannsmønstret kåpe fra FWSS/ Høyer Woman

Kåpen har senkede skuldre som gir denne klassiske favoritten et mer avslappet og kult preg. Detaljer som splitt bak, kontraster i hundetannsmønsteret og matchende belte setter prikken over i´en. Den er laget av resirkulerte materialer og er i 70 prosent ull.

 

5. 100 prosent ull fra Weekend Max Mara / Lara

Denne myke og elegante ullkåpen fra Weekend Max Mara svøper deg som en morgenkåpe og er en tidløs klassiker du vil bruke i årevis fremover. Den gode kvaliteten er upåklagelig og en favoritt hos Lara.

 

6. Rutete kåpe fra Riccovero

Evelyn Coat heter denne rutete kåpen som finnes på salg nå. Den er klassisk og tidløs, samtidig som den gir antrekket litt ekstra. Kåpen er i en behagelig ullblanding, har splitt i sidene og markerer midjen med et bredt belte som fremhever timeglasssilhuetten.

7. Varm ullkåpe fra Bitte Kai Rand

Det danske toneangivende motehuset er kjent for sitt skulpturelle og lekne uttrykk – noe vi kjenner igjen i denne kåpen. Denne varme ullkåpen har et spennende design, med rå kant-detaljer. Med 65 prosent ull er dette nok et kupp å kikke etter på salget.


8. Rosa kåpe i ullblanding fra Samsøe & Samsøe / Høyer Woman

Falcon Coat fra Samsøe & Samsøe er laget i 70 prosent ull med fôr i viskose. Den har nydelig rosa mot syrin-farge, klassisk snitt og bred krage. Kåpen er produsert av resirkulerte materialer og du finner den på Høyer avdeling Woman.

Flere tips til shopping på salget finner du her!

 

På årets januarsalg på Paleet kan du sikre deg en rekke goder!

Velkommen innom, våre åpningstider finner du her!

  • Stikkord: damemote, januarsalg, kåper, klær, kvalitetssalg, mote, salg

Logg inn