Kjærlighet til håndverket

United Bakeries, Egon, Taqueria, Pizza Crudo, The Room, Sabaki. Matopplevelser møter mote øverst på Karl Johan.

04/11/19

 

Taqueria

I første etasje på Paleet kan du nyte ekte, mexicansk håndverk med hendene. Sterk mat, sterke farger, sterke drinker. Munnfuller med helgefølelse – hver dag er tacodag på Taqueria.

 

The Room

Søt shoppingpause med kaffe og et delikat kakestykke fra den kontinentale kaféen i andre etasje. Bla i vinkartet – det er alltid noe å feire. Velfylte smørbrød, fristende salater og et stort utvalg tesorter på The Room.

 

Pizza Crudo

Norges Napoli ligger i matkjelleren på Paleet. Der blir den originale, italienske pizzaen laget med store doser passione – tilberedt i steinovn og toppet med autentiske råvarer. Spis deg til en like varm følelse som et lunt ullskjerf rundt halsen gir når vinteren kommer.

 

United Bakeries

Fokus på gode råvarer og ekte håndverk – mer enn gjerne i form av nystekt gjærbakst og hjerteskum over nytraktet kaffe. Start dagen med en god følelse i magen eller slapp av mellom shoppingslagene. Hos United Bakeries.

 

Egon

Med ideen om kortreist mat i førersetet kan de norske råvarene ta trikken rett fra jorda til Egon-kjøkkenet på Paleet. Der serveres det mat som passer for alle fra en meny i stadig utvikling – og med fristende alternativer som gjør det lett å velge kjøttfritt.

 

Sabaki

Man spiser også med øynene – og hos Sabaki får du en visuell og gastronomisk opplevelse av den japanske kokkekulturen. Regnbuedrage i kjent sushi-stil og Wagyu fra Kobe-teaktene på Honshu-øya i Japan, for eksempel. Japanske perler på Paleet.

Velkommen til restaurantene på Paleet!

 

Foto: Sara Johannessen

  • Stikkord: oslo, paleet, servering, spisesteder

Logg inn