Mangfoldig matkjeller midt i sentrum

Napolitansk pizza og japanske spesialiteter. I matkjelleren på Paleet får du alt hva ditt hjerte begjærer.

12/09/16

Ifølge Aftenposten er restaurantene på Paleet blant de bedre i sentrum.

Bare noen trappetrinn skiller Karl Johans gate og en av Oslos restaurantoaser, matkjelleren på Paleet. Dette er en kulinarisk smeltedigel med mat fra alle verdenshjørner samlet på ett sted, med en uformell og avslappet stil.

Det er ikke lenger noen skam i «the Norwegian arm», her oppfordres det nærmest til at de sultne gjestene skal få en smak av hverandre! Du kan velge hvilket som helst bord i lokalet og bestille fra de ulike restaurantene, akkurat som en food court, bare mye hyggeligere.

Det betyr at dere kan spise dere gjennom menyene og alle får seg en godbit fra Asia og Sør-Europa.

Bestill bord hos restaurantene på Paleet her!

Her er våre menyanbefalinger!

Pizza Crudo serverer pizzaen slik den skal serveres; steinovnen gir perfekt sprø bunn og med skikkelige råvarer. Om du ikke har vært i Italia, så vil alle italienere som anbefaler deg en pizzasjappe be deg se etter en vedfyrt ovn. Du får servert napolitansk pizza i et rustikt og åpent lokale. Det er fare for at du vil begynne med gestikulering og bli en håpløs romantiker, så autentisk er det.

Vi kastet i oss en Diavola med sterk Spianata Calabra-salami, tomat og mozzarella!

Sabaki tilbyr mat fra det japanske kjøkkenet. Du har sashimi, gyoza, nigri, maki, i tillegg til at du kan skimte kokkenes kniv- og fingerferdigheter ved teppanyaki-stekeplaten og robatayaki-grillen.

Hva med en sushimeny fra Sabaki Spesial? Denne sushien er laget med litt ekstra kjærlighet! På lørdager serveres shoppinglunsj, og da får du kjøkkensjefens utvalgte pizza eller en sushimeny med 10 biter i tillegg til noe godt i glasset, lunsjen varer fra 12 til 15. Pris: 149,- uten drikke / 229,- med drikke.

På Sabaki kan du følge kokkeleringen fra bordet ditt!

Take-away leveres også fra restaurantene.

 

Velkommen!

  • Stikkord: asiatisk, italiensk, lunsj, matkjeller, middag, oslo, paleet, pizza, pizza crudo, sabaki, sushi

Logg inn