Nyt uteserveringen på Paleet i sommer

Frokost, lunsj, ettermiddagskaffe eller middag. Nyt ditt neste måltid utendørs, midt i sentrum, og se sommeren i Oslo fra sin beste side. Øverst på Karl Johan, på varm brostein, med bølgeskvulp fra fontenen i Spikersuppa som behagelig bakgrunnssus.

05/07/21

Lenge siden du har vært utenlands?

Savner du uforglemmelige måltider fra bord med rutete duker i Italia eller det å sitte tett i tett ved runde bord langs en av Paris sine mange utekafeer, kan du føle på denne pulsen i vakre Oslo. For borte er bra, men hjemme er best.

På uteserveringen vår kan du nyte mat og drikke fra United Bakeries, Taqueria, Pizza Crudo, Sabaki og Egon. Italiensk pizza og meksikanske spesialiteter uten måtte reise lengre enn til Karl Johans Gate 37-43. Med kort vei til alle byens sommeraktiviteter er uteserveringen et perfekt møtepunkt, enten det er for en kaffe, lunsj eller en deilig treretters middag.

 

Hver dag er tacofredag på Taqueria

Sterk mat, sterke farger, sterke drinker. På Taqueria kan du forvente en unorsk og rebelsk holdning og en glødende atmosfære. På menyen finner du retter inspirert fra hele verden, og selvsagt, et stort utvalg tacos. Den grillede maiskolben med syrlig ost og lime er en av klassikerne og Tommy’s Margaritas går aldri av moten. Buen apetito!

 

Napolitansk delikatesse på Paleet

Velkommen til Italia. Francesco hos Pizza Crudo lager den originale, italienske pizzaen med stor lidenskap. Tilberedt i steinovn med autentiske råvarer, og med store doser passione og sentimento. Pizza Marinara, Pizza al Prosciutto, Pizza Margherita og alle de andre genuine, italienske pizzaene.

Det blir kanskje ingen sommerferie i Italia i år, men du kan også nyte en lunsj med autentisk, italiensk focaccia laget av Francesco hos Pizza Crudo og shoppe med deg håndplukkede italienske varer som pølser, pasta, risotto, ost og oljer hos THE ROOM i andre etasje! Italienske delikatesser. Øverst på Karl Johan.

 

Japanske perler på Paleet

Sabaki byr på en fargerik og gastronomisk opplevelse i japansk kokkekunst. I tillegg til det mer vante som sushi, sashimi og maki, har Sabaki også fantastiske retter tilberedt innen Robbatayaki og Teppanyaki. Dette er tradisjonelle, japanske tilberedningsmetoder med åpen grill i sentrum av kjøkkenet.

Her kan du bl.a. få servert grillet fisk, okse eller kylling. Man spiser også med øynene – og hos Sabaki får du en visuell og smakfull opplevelse av den japanske kokkekulturen. Regnbuedrage i kjent sushi-stil og Wagyu fra Kobe-traktene på Honshu-øya i Japan, for eksempel. Nihon e yōkoso!

 

Spis deg verden rundt på Paleet

Hvorfor reise langt når du kan få alt på ett sted. Når du har spist deg gjennom Italia, Mexico og Japan, kan du for eksempel plukke med deg en svensk kanelbulle fra United Bakeries. De bruker alltid kvalitetsråvarer og ekstra lange hviletider i alle bakervarer.

Med ideen om kortreist mat i førersetet kan de norske råvarene ta trikken rett fra jorda til Egon-kjøkkenet på Paleet. Der serveres det mat som passer for alle fra en meny i stadig utvikling – og med fristende alternativer som gjør det lett å velge kjøttfritt.

Her får du full oversikt over alle serveringsstedene våre sine åpningstider denne sommeren. Hjertelig velkommen til å nyte Oslosommeren på sitt aller beste!

  • Stikkord: egon, lunsj, middag, oslo, paleet, pizza crudo, sabaki, servering, sommerservering, taqueria, united bakeries, uteservering

Logg inn