Nytt fotballkonsept i Oslo – på Paleet.

Vi er veldig glade for at Unisport har åpnet sin første Flagship Store i Norge! Lokalisert på Paleet i Karl Johans gate, i hjertet av Oslo, tilbyr vår ekspansive to-etasjers beliggenhet alt for å gjøre fotballdrømmene dine til virkelighet.

03/04/24

Venter storinnrykk fra første dag!

Ifølge Sales Manager i Unisport Norge, Henrik Brosø, slår Unisport alltid på stortromma når de åpner butikker, som også er tilfellet i Oslo.

Ta med deg venner og familie og vær sikker på at alle er med på de uforglemmelige opplevelsene hos Unisport.

Butikken har allerede hatt en sniklansering i forbindelse med lansering av den nye landslagsdrakten, der blant annet Erling Braut Haaland og Martin Ødegaard deltok – og tok seg god tid til autografer og bilder. Og vi kan avsløre at Unisport har en rekke arrangementer på blokka fremover, som vil blåse deg av banen om du er fotballinteressert.

– Vi ser allerede at Unisport vil favne bredt i samfunnet, og være attraktivt både for de som bor her og være en destinasjon for turister. Dette er rett og slett et konsept som veldig mange i Norge og internasjonalt er interessert i, forteller senterleder Nina Buzzi entusiastisk. Og oppfordrer alle i Oslo til å ta turen innom.

Vi gleder oss til å se deg hos Unisport på Paleet.

Velkommen!

  • Stikkord: fotball, fotballdestinasjon, oslo, paleet, unisport

Logg inn