Ombygging pågår

Vi bygger om litt på Paleet og butikkene holder åpent som normalt. Flere butikker har flyttet inn i nye lokaler og 13. mai åpner Høyer flaggskipbutikk på Paleet. I tillegg totalrenoveres Egon og vil åpne Norges flotteste Egon restaurant 22. juni.

01/02/22

I andre etasje har flere butikker flyttet inn i nye, fine lokaler. LARA og Trent & Trent finner du nå opp rulletrappen og til høyre.

Tidligere eiere og drivere av Ilse Jacobsen konseptbutikk har nå åpnet Studio Eliz i nytt lokale i andre etasje. Med en forkjærlighet for skandinavisk design fører Studio Eliz merker som Close to my heart, Katrin Uri, Ilse Jacobsen, Gustav, Mos Mosh, Levete Room, Ane Mone, American Dreams ,Bessie jeans, Depeche og Camilla Øhrling.

Follestad har også åpnet dørene i nytt lokale i andre etasje.

Denne våren åpner Høyer sin flaggskipbutikk på Paleet og vi gleder oss til å vise dere et helt nytt moteunivers.

I forbindelse med ombyggingen er en av inngangene nå stengt, men hovedinngangen er åpen som vanlig. Er du på vei til bokhandelen Norli går du inn hovedinngangen og til venstre i første etasje.

Egon Karl Johan totalrenoveres. Fra 17. april – 22. juni jobber vi med å bygge Norges flotteste Egon. Vi gleder oss til å ønske dere velkommen til en fantastisk restaurant med stor og flott uteservering.

Adam og Eva har også stengt salongen midlertidig grunnet oppussing. De åpner ny og flott salong denne våren i 1. etasje i det tidligere lokalet til kunstnerrestaurant Blom.

Alle andre butikker holder åpent som normalt og vi ønsker deg hjertelig velkommen!

  • Stikkord: ombygging, oslo, paleet

Logg inn