Opplev japansk kokkekunst på Sabaki

Hos Sabaki får du i tillegg til det mer vante som sushi, sashimi og maki, fantastiske retter tilberedt innen robbatayaki og teppanyaki. – Dette er tradisjonelle, japanske tilberedningsmetoder med åpen grill og stekeplate i sentrum av bordet.

16/08/14

En komplett opplevelse
Kokkenes briljering, de gode smakene og det stilfulle interiøret er noe av det som skal sørge for en komplett restaurantopplevelse. God mat og nye smaksopplevelser, laget med de beste norske råvarene serveres hos Sabaki.

Teppanyaki-restauranter har blitt kjent for å skape underholdning for gjestene sine og hos Sabaki kan du oppleve kokkene som lager knivshow eller løkvulkaner.

«Sabaki» betyr bevegelse, og det er nettopp det gjestene våre vil få oppleve. Her står flammer til værs, og kokkene briljerer med japansk presisjon og høy kvalitet. Gjestene kan med andre ord forvente seg en unik opplevelse.

Spør kokken om råd

Blir en tur til Sabaki din første tur til en Teppanyaki-restaurant, har menyen et godt alternativ til deg som førstegangsbesøkende. Her finner du småretter som vil ha en smakebit fra alle de tre komponentene teppanyaki, robbatayaki og sushi på tallerken. Ønsker du å velge noe annet anbefaler vi å snakke med kokken, og la kokken hjelpe deg med å velge fra menyen.

Se menyen og bestill bord her.

Sabaki tilbyr også take-away.

Velkommen!

 

  • Stikkord: japansk, oslo, paleet, sabaki, servering

Logg inn