Jeg føler meg mest hjemme i Stad. Det har blitt til at jeg sier ”heime” så mye at Esra til slutt tatoverte det på armen min. Her har jeg også tatovert postnummeret til Fløde, som ikke finnes lenger, og bumerket til gården. Et bumerke er noe som ble brukt til å blant annet å merke verktøy og fiskeutstyr, så man kunne se hvem det tilhørte. Ellers føler jeg meg også veldig hjemme i Oslo hvor jeg har bodd i noen år nå.

For øyeblikket hører jeg mye på det nye albumet til Frank Ocean. Jeg var også hjemme hos foreldrene mine for en uke siden og da ble det spilt mye Nils Fram. Det er nydelig musikk jeg setter på hver morgen mens jeg lager meg kaffe. En siste favoritt er den generelle spillelisten til Bielke&Yang, som er en liste med mye hip hop.

Hvis jeg hadde en ekstra time i døgnet ville jeg brukt den på å komme meg ut i naturen. Jeg er veldig glad i å sitte mange timer å fiske i båt eller å ligge i telt. Det er deilig å noen ganger komme seg bort fra jobb og stress , selv om det bare er en liten time. Nå har jeg tatt med meg teltet hjemmefra, og jeg skal nok klare å finne tiden til å få brukt det.