En flott kulturell opplevelse jeg husker godt var da jeg dro til Iran i fjor sommer og fikk lov til å se kunstsamlingen til Farah Diba, som hun samlet på 70-tallet. Hun har alltid vært en jeg har sett opp til. Tanken på at hun aldri kunne dra tilbake til Iran å se det hun hadde samlet gjorde et sterkt inntrykk på meg. Det er nok en av de fineste opplevelse jeg har hatt i hele mitt liv. Jeg ønsker også å trekke frem noe jeg så da  var i Italia for en måned siden. Det var Sofia Coppolas første opera, hvor hun regisserte La Traviata og Valentino hadde sponset kostymene. Det er noe av det vakreste jeg har sett.

Jeg har fått meg ny platespiller og hører mest på Walk on the Wild Side av Lou Reed. Jeg elsker også å danse til James Brown før jeg går ut om morgenen!

Hvis jeg hadde en ekstra time i døgnet hadde jeg brukt den på å ha en litt lengre frokost. Dersom det var noe tid igjen ville jeg meditert eller møtt mennesker som betyr mye for meg men som jeg ikke alltid får tid til å besøke. Det er spesielt travelt i perioder med mye reising og diverse prosjekter, og jeg skulle gjerne sett mer til de kjære jeg ønsker å være med.