Paleet x snillegucci

Kristiane Aateigen (27) startet Instagram-kontoen @snillegucci for å dele tips og triks om teknologi, kjøkken, sminke, hudpleie og mote. Det utviklet seg fort til en fulltidsjobb hvor hun deler tanker, meninger og ektefølte budskap med 28 000 følgere.

25/10/19

Én bachelor i journalistikk, én i anvendt datateknologi og masse gode tips. Hun får meldinger som takker henne for tipsene nesten hver dag – og nå deler hun sine beste fra Paleet. Vi utfordret henne til å sette sammen tre antrekk med utgangspunkt i ett plagg.

1 plagg – 3 stiler
Jeg ønsket å ta utgangspunkt i et ensfarget plagg som kler mange fasonger og aldere, som er enkelt å matche. Moteriktig og tidløst. Valget endte på et sort, halvlangt silkeskjørt fra Anine Bing hos Kiman Woman med en splitt som enkelt kan fremheves eller skjules.

Stofftypen gjør at slike skjørt faller pent, og at andre klær legger seg grasiøst over. Et litt mer pyntet plagg, som dette silkeskjørtet, kan styles opp eller ned med utallige overdeler og tilbehør, og kan brukes til alt fra skole og jobb til de fineste middager og fester.

Stil 1 – Classy Cool:

Stil 2 – Cozy Casual:

Stil 3 – Urban:

Sminke og hudpleie

Jeg har brukt sminke halve livet, men det var ikke før for fem år siden jeg ble ordentlig interessert i og opptatt av sminke, hudpleie og teknikker. Jeg har tidligere jobbet på Kicks, og i jobben jeg har nå har jeg muligheten til å teste produkter hver dag.

Mitt beste tips for en sunn hud er å finne ut hvilken hudtype man har. Jeg har brukt mange tusen kroner på feil hudpleie fordi jeg tok feil av hudtypen min, og fordi jeg ikke visste forskjellen på tørr og dehydrert hud. Tørr hud mangler fett. Dehydrert hud mangler fukt. Jeg trodde jeg hadde tørr hud og brukte derfor tykke, næringsrike kremer som ikke gav meg det jeg trengte. Jeg husker jeg skyldte på at produktene ikke funket, men hudtypen min er kombinert – og huden min var dehydrert. Siden jeg fant ut at jeg trenger tyntflytende kremer med masse fukt, har jeg ikke hatt noe problem med fuktfattighet.

For at huden skal ta til seg hudpleien er det viktig å rense porene hver dag. Når man legger dyre serum og hudkremer på hud som ikke er helt ren, så lever de ikke opp til potensialet sitt.

Mine beste tips for vinterglød er: Fuktet hud med Origins-masken og Smashbox-primeren. Jeg synes lag på lag med hudpleie gir en mye mer naturlig glød enn sminkeprodukter gjør.

 

Snilleguccis 5 skjønnhetsfavoritter:

Origins – Drink Up Intensive Overnight Mask
En nattmaske som gir intens fukt til huden. Den inneholder blant annet hyaluronsyre og avokadosmør. Jeg har anbefalt denne i tre år, og får overveldende god respons hver gang. Jeg bruker kremen så ofte som 3-4 netter i uken hele året og har ikke opplevd tørr hud siden jeg begynte med den! Den lukter helt magisk, men ikke for sterkt, og den tetter ikke til mine sensitive porer.

Smashbox Primerizer
Dette er en tyntflytende, drøy og ekstremt fuktighetsgivende primer som jeg anbefaler å bruke over hudpleie og under makeup. Den gir en liten ekstra boost med fukt slik at en flytende foundation setter seg penere på huden. Den samarbeider godt med andre produkter, er ikke fet og tørker fort.

YSL Tatouage
Siden den ble lansert har dette vært mitt favorittleppeprodukt! Applikatoren er ganske unik og gjør det lett å påføre produktet helt ut i kantene. Den sitter fint på lenge og falmer gradvis – og ikke i flekker. Mine yndlingsfarger er knall rød (1), lys nude (7) og en mørkere nude (23).

Deodorant fra Biotherm
Jeg har brukt denne Biotherm-deodoranten i 13 år. Den nøytraliserer lukt, er bra for sensitiv hud og varer veldig lenge. Og så er den alkoholfri, så den svir ikke når man tar den på rett etter barbering.

Mascara fra Clarins
Når jeg vil ha en perfekt vippedag strekker jeg meg alltid etter denne. Clarins Wonder 4D er en av de mest pålitelige maskaraene jeg har å anbefale. Den bygger volum og lengde samtidig som den separerer vippene på en måte som gjør at man har god kontroll, men samtidig skal det ikke mange strøkene til for å bli fornøyd.

  • Stikkord: influencer, kristiane aateigen, mote, oslo, paleet, snillegucci, stiltips, tips

Logg inn