Sobre vinterkontraster

Faux fur, jordtoner og rene linjer dominerer denne vinteren. Ikoniske snitt og subtile detaljer understreker den skandinaviske minimalismen, mens de lekne kontrastene skapes i botaniske mønstre, 70-tallsruter og varme farger.

14/11/18

«Å gå til innkjøp av årens julebordkjole trenger ikke bety å bruke mangfoldige tusen på en kjole du kun får brukt én gang. Velger du en kjole i klassisk snitt kan den passe like godt til statement-stiletter som et par lave støvletter og røff ull.»
«Vinteren trenger ikke være mørk til hverdags. Vi har falt for sennepsgule toner mikset med jordfarger og kordfløyel. Den korte dunjakken er i vinden som aldri før, og 70-tallets trofaste venn pologenseren gjør ethvert antrekk akkurat passe preppy. »
«Tenk lag-på-lag når du trer ut i vinterhalvåret. Botanisk mønster sprer glede i mørketiden, og smale snitt blåser nytt liv i bestefars nostalgiske ruter.»

Velger du teddy, ikonisk eller statement? Uansett hvordan du vrir og vender på det – en kåpe er en nødvendighet denne sesongen

  • Stikkord: henne, mote, oslo, paleet

Logg inn