Sommerinspirasjon. Øverst på Karl Johan.

Endelig bysommer med lange utelunsjer i solen, sommerkjoler og kanskje litt shopping?

17/06/21

Endelig begynner byen å ligne på den vi elsker igjen. Uteserveringene er åpne, også den øverst på Karl Johan, sommersolen bader byen i etterlengtet feriefølelse og optimisme. Oslo-sommer er aldri en dårlig idé, men nå er den enda viktigere. Sol og regn om hverandre. Regnbuer, lyn og torden, stekende varme og klarblå, skyfri himmel.

Den norske sommeren er full av kontraster, og på Paleet finner du noe som passer til enhver anledning. Butikkene bugner av sommernyheter og merkefavoritter du kanskje ikke har fått kjent eller prøvd på noe som føles som evigheter.

 

Frister det med litt sommershopping?

Sommerfavoritter. Øverst på Karl Johan.

Våre beste Oslo-tips fra i fjor gjør seg like godt i år. Iskaffe fra United Bakeries blant blomstene i Slottsparken, et forfriskende bad på Tjuvholmen etterfulgt av en kunstopplevelse på Astrup Fearnley. I år føles kanskje i tillegg en rundtur i favorittbutikkene i sentrum som en liten utflukt. Vi kan i hvert fall love at du finner mye inspirasjon i butikkene på Paleet!

Rekker du hjemom for å skifte til favorittkjolen før du skal møte venner for en middag på uteserveringen vår eller en av byens mange andre restaurantperler? Hopp inn i et par behagelige sko, sleng en fargerik veske over skulderen, et par solbriller på nesen og husk en ekstra genser til de lange, etterlengtede Oslo-kveldene.

 

Velkommen til Paleet!

Alle våre butikker og serveringssteder holder åpent. Karl Johans Sommerservering er også åpen hver dag for sesongen. Følg med på oppdateringer på vår Instagram og Facebook – og trykk her for å se åpningstidene for de forskjellige butikkene, service- og serveringsstedene våre.

  • Stikkord: bysommer, inspirasjon, øverst på karl johan, paleet, sommer, sommerferie, sommerkjole, uteservering

Logg inn