Sommersalg på Paleet

Sommer, salgskupp og shopping. Sommersalget er endelig i gang på Paleet! Her finner du kvalitetsplagg og tilbehør til gode priser, og våre beste salgstips!

29/06/23

 

  1. Kjøp noe fra ønskelisten

Er det noe du har ønsket deg lenge? Nå er sjansen for å unne deg det plagget, de skoene eller den spesielle tingen du har siklet på. Vårt beste tips er å kjøpe noe du virkelig ønsker deg.

  1. Velg kvalitet over kvantitet

Gå for et par plagg fremfor å raske med deg alt mulig du egentlig ikke har bruk for. Plagg som blir hengende i skapet med merkelappen på er dårlig for lommeboken – og ikke minst et unødvendig bidrag til overforbruk.

  1. Planlegg

Langsiktig planlegging er alltid en god idé. Let etter plaggene som kan gjøre garderoben din komplett. Ikke heng deg opp i sesong – gode kupp er like gøy å hente frem til høsten og vinteren. Hva med å se etter gaver til dem du er glad i, og lagre dem hjemme til neste bursdag eller gaveanledning?

  1. Kom forberedt

Ta på deg behagelige sko, smør deg med litt ekstra tålmodighet i tillegg til solkremen, kjøp deg en god iskaffe og gjør deg klar for å gjøre skikkelig gode salgskupp på Paleet! De fantastiske ansatte i butikkene våre står klare til å hjelpe deg på veien, og vi gleder oss til et skikkelig salgskick på vei inn i sommerferien.

Salg hos Follestad Paleet.

Velkommen til salg på Paleet

Våre butikker og serveringssteder holder åpent. Karl Johans Sommerservering er også åpen hver dag for sesongen. Følg med på oppdateringer på vår Instagram og trykk her for å se åpningstidene for de forskjellige butikkene, service- og serveringsstedene våre.

Velkommen til sommershopping hos oss!

  • Stikkord: kvalitetssalg, oslo, paleet, salg, sommersalg

Logg inn