Stilsikre julegaver fra Paleet

Er du på jakt etter den perfekte julegaven? Her finner du inspirasjon til årets fineste gaver - både til han og henne! Og kanskje noe til din egen ønskeliste også. Senk skuldrene, nyt en kopp kaffe og velkommen til julehandel!

07/12/22

Sent ute med gavehandelen? Ingen fare – på Paleet finner du kvalitetsgaver i alle prisklasser til både venninnen og vertinnen, og til foreldre og partner. Finn inspirasjon til årets vakreste julegaver som varer her.

Ikke bli tatt av julestresset. Er du sent ute med gavene er det fort gjort å gjøre raske vurderinger, men det er fortsatt tid til å velge omtenksomme gaver å legge under treet i år. Her finner du gaver som garantert faller i smak.

Klassiske gaver under treet

Ønsker du å gjøre ekstra stas på venninnen som årlig inviterer gjengen til julelunsj? Eller er du på let etter den perfekte gaven til foreldrene dine – eller søsteren som alltid stiller opp?

Vårt beste tips er å investere i noe som er klassisk – da er det større sannsynlighet for at gaven faller i smak. Tilbehør som enkle kortholdere og lommebøker, lekkert nattøy i klassisk design, varme tøfler, eller interiørartikler i nøytrale nyanser  – vil med stor sannsynlighet falle i smak.

Tips! Duse, nedtonede og nøytrale farger som hvitt, svart og sarte pasteller matcher resten av garderoben og interiøret – og får fort hedersplass i garderoben og i vitrineskapet!

Klær, tilbehør og interiørartikler som er tidløse vil i tillegg forbli en favoritt gjennom årene som kommer.

Kvalitet som holder

Skal du handle til en estetiker med sans for fashion, er det i tillegg lurt å investere i gode kvaliteter. Da vil plaggene være mer bærekraftige og vare lenger i garderoben. 

Let etter naturmaterialer og stoffer som ull, silke, skinn og kasjmir – og unngå nylon og andre syntetiske stoffer. 

Tips! En sikker vinner uavhengig av alder er deilig strikk, små artikler i skinn, eller smykker i sølv og gull.

“Slow fashion” har blitt et begrep flere og flere moteinteresserte forholder seg til. Det fordrer at produksjonen av plagget man investerer i foregår på etisk vis og plagget er laget for å tåle bruk over lengre tid. Snakk med de ansatte på Paleet for å lære mer om merkene vi holder.

Legg ved en liten notis om gavens opphav – det vil mottakeren garantert sette pris på!

Lokale skatter

På Paleet finner du også kortreiste skatter fra norske merkevarer. Pearl Octopuss.y er blant disse. Smykkemerket finner du  hos Høyer Luxury på første plan, og ble startet av Cathrine Boerter i 2018. 

Smykkene herfra er lokalt produsert i Oslo og hver eneste piece i kolleksjonen er håndlaget. Kolleksjonen inneholder både store statement-smykker og delikate smykker – en soleklar favoritt til den trendy kvinnen. 

Gaver som faller i smak hos kvinnene i ditt liv

Her finner du smått og stort til kvinnen med øye for fashion og interesser for interiør. 

Gaver som faller i smak hos mennene i ditt liv

Få ideer her til den trendy mannen med sans for estetikk og kvalitet.

Kos deg med julehandelen og nyt en varm kopp kaffe når du først er innom.

 

Julens åpningstider finner du her!  

God jul fra oss!

  • Stikkord: jul, mote
  • Foto: Floriss Paleet

Logg inn