Talormade har åpnet på Paleet

Paleet er hjemmet til suksessen Talormade sitt tredje lokale i Oslo.

02/10/20

– Oslo har vist en sult etter donuts i form av køer på over hundre meter og helt utsolgte utsalgssteder, skriver Talormade i historien om seg selv.

Det begynte som et pop up-konsept de kalte Fryd i 2016. Den australske kaffebrenneren og konditoren Talor Browne tok hovedstaden med storm fra leiligheten sin på Torshov, og siden den gang har smulteringkonseptet vokst til å bli en smakfull, fargerik og søt drøm som lyser opp byen, og nå også fra lokalet mellom Norwegian Rain  & T-Michael + Fjordfiesta og Gullsmed Heyerdahl i første etasje på Paleet.

Talormade lager alt de serverer fra scratch hver dag, både den ferskbrente kaffen og de håndlagde donut-kunstverkene i alle regnbuens farger. Humørsprederen Talor og hennes ansatte er veldig profesjonelt innstilt til håndverket sitt, men tar ikke seg selv så seriøst. Du møter store smil og latter i det glasurrosa lokalet på Paleet. Hver dag venter et utvalg på 30 forskjellige smaker – og en av byens beste kaffekopper – på deg hos Talormade.

«Talormade er et fantastisk neonunivers fullt av gode vibber og "deliciousness". De fantastiske baristaene våre lager silkemyk og deilig kaffe mens du desperat prøver å velge hvilke donuts du skal kjøpe med deg »
— Talormade

Talormade holder åpent mandag – søndag fra 10.30 – 19.

Velkommen!

  • Stikkord: doughnuts, oslo, paleet, servering, Talormade

Logg inn