Tid for te – og litt til

Hadde filmen «Breakfast at Tiffany’s» blitt spilt inn i dag kunne tittelen godt ha vært «Lunch at The Room».

16/08/14

The Room er en klassisk, raffinert og kontinental high-end kafé.

– Her får du servert en god kopp te eller kaffe. Du kan spise tarteletter, scones, sandwich, eller småretter som quiche og salater. Eller bare feire en god shopping med et boblende glass champagne.

Modernisert tradisjon

Å ha ettermiddagste i såkalte tea room er ikke en tradisjon i Norge i dag, men mange mener det burde være det være. På tidlig 1800-tallet ble verden introdusert til fenomenet av Anna, Hertuginnen av Bedford. The Room på Paleet skal ikke være et historisk engelsk etablissement, men en moderne og tidsriktig kafé.

Akkurat som internasjonale kafeer i for eksempel London og New York ønsker vi å tilby gjestene våre et spennende terom med uventet design og en fristende meny. Vi ønsker å gi gjestene våre muligheten til å bruke The Room hele dagen. Enten man har lyst på frokost, lett lunsj, utvalgte søtsaker eller nyte afternoon tea og et godt glass champagne er du velkommen til vår rolige oase i andre etasje.

Lekre, søte fristelser

Et ekte tea room, enten det er tradisjonelt eller mer moderne, skal ha gode søtsaker, og hos The Room tryller egne konditorer frem de lekreste fristelser.

– Konditorene våre lager alt fra tradisjonelle gulrotkaker, sjokoladekaker og mille-feuille til fruktscones, red velvet cheesecakes, brownies og mye, mye mer.

Interessen for god kvalitetste har de siste årene vokst og utvalget er enormt. Hos The Room vil du kanskje kunne finne nye favoritter, og få anbefalinger basert på hva slags mat du bestiller.

– Hos oss finner du et stort utvalg av forskjellige tesorter, både Darjeeling (sort), Sencha (grønn), Rooibos (rød), White Jogmaya Wolf (hvit) er bare noe av det vi kan friste med.

Du trenger forresten ikke ha noen grunn eller anledning til å unne deg et glass champagne hos The Room.

Velkommen!

 

  • Stikkord: karl johan, lunsj, oslo, paleet, servering, te, the room

Logg inn