Vårinspirasjon. Øverst på Karl Johan.

Fargerike gensere, lette sko og nye solbriller for en lysere årstid. Vi er endelig inne i første vårmåned og butikkene på Paleet er fulle av vårnyheter til både han og henne.

04/03/22

Av: Redaksjonen

Den beste følelsen etter en lang og mørk vinter er de første solstrålene som varmer i ansiktet, lettere yttertøy – og ikke minst helt nye vårsko på tørr asfalt. Vi lar oss rive med av de første vårtegnene selv om det fortsatt er helt nødvendig med en varm jakke på kveldstid. Allikevel er en blomstrete kjole helt på sin plass med en strømpebukse under, og kanskje en vest over.

Husk solkrem i ansiktet både på fine vårturer på ski i fjellet og på vei til årets første utekaffe i solveggen hos United Bakeries etter en etterlengtet runde vårshopping på Paleet.

Vårens fineste

Vi lar oss inspirere av lyse jeans, sporty tilbehør og en stor skala av farger på vei inn i denne favorittårstiden. Her er noen av vårfavorittene vi fant i butikkene på Paleet, til både han og henne. Velkommen til vårshopping på Paleet!

  • Stikkord: fargerikt, han, henne, inspirasjon, jeans, mote, shopping, sneakers, solbriller, solkrem, vår, vårinspirasjon, vårsko

Logg inn