Velkommen til Høyer Paleet!

For eier og grunnlegger av Høyer Gruppen, Ørnulf Høyer, er det å åpne en så stor opplevelsesbutikk med fire store vinduer ut mot Karl Johan ingenting mindre enn en drøm som virkeliggjøres. Siden 2004 har den populære high end-kjeden etablert over 30 butikker og nettbutikken hoyer.no – og fredag 13. mai åpnet de sin nye flaggskipbutikk hos oss på Paleet.

06/05/22

Av: Redaksjonen

Høyer har alltid hatt som motto å skape den ultimate handleopplevelsen, og «wowe» kundene på flest mulige måter. Derfor har de også mottatt priser for å være beste butikk i Norge flere ganger, kåret tre ganger av Costume og én av Kapital. Som kunde i den nye flaggskipbutikken på Paleet kan du forvente å oppleve mote-, kvalitet-, opplevelses- og miljøbevissthet, i følge Høyer.

Butikken på Paleet blir noe helt nytt i Norge. Høyer har funnet inspirasjon i både norske og utenlandske designkonsept, blandet med sine egne, i tillegg til de buede formene i sin egen logo. Resultatet er en high end-butikk med myke former, skulpturer, natur, farger og kunst i skjønn forening.

«Høyer Paleet blir et helt nytt univers på 2000 kvadratmeter over to plan på hele den nordre delen av Paleet. Størrelsen gir oss muligheten til å gi kundene et utall opplevelser som de kan boltre seg i. Det må rett og slett bare oppleves!»
— Ørnulf Høyer

Fra Karl Johans gate stiger du rett inn i «Luxury woman» hos Høyer Paleet, en delikat og eksklusiv boutique med en behagelig atmosfære og luftige prøverom. Blant friske blomster og myke gardiner henger merker som Jacquemus, Chloé, Zimmerman, Givenchy, Balmain, Alex Perry, Paco Rabanne og Pronza Schouler på rad og rekke.

I samme etasje ligger Høyer Man, en avdeling som fokuserer på veletablerte kvalitetsmerker som de norske gutta vil ha. I tillegg har innkjøperne hentet spennende nye merker som eksempelvis Jacquemus, Missoni, Jil Sander, Axel Arigato, AMI, APC og Jacob Cohen.

Når du så tar rulletrappen opp til andre etasje, åpner det seg hele 1200 kvadratmeter med Høyer Woman, home, accessories, vesker og sko. Her finner du en bred merkevaremiks fra Høyers beste merker, samtidig som lokalet er krydret med nye merker som Saks Potts, By Far, Aje, Boyish, Axel Arigato og Nanushka.

«Conscious Living»

Midt i butikken er det en egen reparasjonsavdeling, der Høyer i samarbeid med Fikse tar imot klær og sko som har behov for en liten oppgradering. Kanskje du har en bukse som har blitt for liten, noen nedslitte stiletthæler eller en blazer med en raknet søm? Ta det med på shopping, så fikser Høyer det og sender det hjem til deg når det er klart!

Hos Høyer er det en overveiende andel merker som jobber mye med sitt fotavtrykk, bærekraftige materialer og produksjon. Blant disse finner vi merker som Envelope1976, Boyish, Axel Arigato, Nanushka, Designers Remix og Cras. Dette er en del av Høyers nye slagord «Conscious Living»; Ørnulfs hjertebarn.

– Målet er å gjøre reparasjon synlig, lønnsomt og attraktivt! I tillegg vil tjenesten tilby deg luksusen det er å få tilpasset nye klær, slik at de sitter perfekt til din kropp, sier Høyer.

Kösk + Høyer

Galleriet Kösk kurerer norsk samtidskunst til butikken, og som kunde vil du inviteres til vernissasjer med jevne mellomrom. Mote og kunst henger tett sammen og appellerer til samme målgruppe. Kunsten oppdateres hver sjette måned, så butikken vil endre uttrykk etter dette. Kunsten som henger i butikken kan også kjøpes.

 

Vi gleder oss vilt til å dele de gledesfølelsene man får i en slik setting der inspirasjon, bevissthet, nyskaping og design står i fokus, sier en entusiastisk Høyer.

Velkommen til Høyer Paleet!

  • Stikkord: high end, høyer, høyer paleet, ørnulf høyer, shopping

Logg inn