Velkommen til nye Egon Karl Johan!

Dobbelt så stort kjøkken, 100 flere sitteplasser og ny balkong! Hva med å ta turen til nye Egon Karl Johan denne sommeren?

07/07/22

Av: Redaksjonen

Egon har pusset opp og ønsker deg og dine hjertelig velkommen til splitter ny restaurant inne og sommerservering ute.

Egon Karl Johan har blitt en stor og flott restaurant og interiøret har mer preg av smijern, glass, god takhøyde, runde skinn-sittegrupper, helt nytt chambre – perfekt for møter eller selskap, og et skikkelig løft på flisvalg og materiell. Du vil fortsatt føle at du går inn på Egon Karl Johan, men nå med en oppgradert profil. Restauranten har også en flott balkong som vender rett ut mot fantastiske Karl Johans gate midt imellom Stortinget og slottet.

Modernisert tradisjon

I 1981 startet Norrein Karl Johan Bistro. I 1990 ble det til Egon Karl Johan. Siden den gang har restauranten kun hatt en liten utvidelse og «facelift» i 2009. Lenge har et nytt og stort kjøkken stått på ønskelisten. Med den plasseringen og gjestestrømmen Egon har, så var det riktig tidspunkt å endre nettopp dette på nå.

Totalt utvider Egon til rett i underkant av 1000 kvm og får et flunkende nytt og stort kjøkken. Tidligere har det vært 234 sitteplasser og nå åpner restauranten opp for rundt 350 sitteplasser i tillegg til uteservering. Alle ansatte hos Egon er klare til å ta deg imot til tidenes sommer!

  

Kjøkkenet inn i restauranten

Gjengen på kjøkkenet får også en helt ny arbeidsplass. Kjøkkenet er flyttet i restauranten og er nå dobbelt så stort og flott. Alle ansatte gleder seg over å åpne dørene til dette nye, flotte restauranthuset som i en periode har vært gjennom en total oppussing.

Egon holder åpent man – tors: 10:00 – 23:30, fre – lør: 10:00 – 00:30 og søn: 10:00 – 23:30. Vi ønsker deg og dine hjertelig velkommen til splitter ny restaurant inne og sommerservering ute.

  • Stikkord: egon, egon karl johan, karl johans gate, ny restaurant, oslo, servering

Logg inn