Velkommen til POPPOPP-universet

Denne høsten møter du 11 gründere i vårt POPPOPP univers. Her finner du håndlagde smykker, norsk sjokolade, vintage klær og tilbehør, interiør, keramikk, ballkjoler, kunstige blomster, yogamatter, designprodukter med god lyd og mye mer. 

21/10/21

I 1. etasje har vi nå samlet en bredde av norsk design og nytenkende konsepter under samme tak. Her vil du møte håndverkere, gründere og aktører fra ulike bransjer. De byr på unike konsepter og har et felles fokus på miljø og bærekraft. POPPOPP universet holder åpent ut året.

Disse konseptene finner du i POPPOPP universet:

Ainasana
Designer yogamatter og livsstilsprodukter av miljøvennlige, naturlige og resirkulerte materialer. Selger også tørkede blomster og tilbehør.

 

I Sustain
Ønsker å bidra til en mer bærekraftig handel og selger vintagekupp og brukte kvalitetsplagg.

Mollipop
Mollipopps produkter er små påminnelser om at livet ikke trenger å være så seriøst. Håndverket er en kombinasjon av keramikk og betong.

Fjåk Sjokolade
Økologisk, etisk sjokolade med ingredienser fra den nordiske naturen. Sjokoladefabrikken ligger i Hardanger.

Ingrid Martens
Ingrid Martens oppfylte drømmen om å bli smykkedesigner i 2017. Hun har siden da produsert smykker i sitt eget verksted  i Asker.

NVRLND
Spesialist på sokker fra Hafslo i Luster kommune. Inspirasjon hentes fra norske håndverks tradisjoner i kombinasjon med internasjonalt design.

Evigr
Selger blomster som varer evig. Det norske selskapet produserer planter og blomster av ulike typer plast og ståltråd slik at blomstene har lang levetid. Målet til Evigr er å bidra til å dempe forbrukskulturen vi lever i ved å oppfordre folk til å handle mindre, men av bedre kvalitet, med lengre levetid og tilby nettopp dette. Evigr selger også unike håndstøpte lysskulpturer fra Mila Noire. 

Paetria
Fører nøye utvalgte, håndlagde høykvalitets plagg, som alle er designet og laget av små europeiske designere. Fokus på bærekraft, unike plagg, samt etisk produksjon i Europa. Paetria holder åpent fom. fredag 19. november og vil være tilstede hver fredag og lørdag ut november samt fredag, lørdag og søndagsåpent i desember.

Anna Johnson
Selger kjoler og glam til alle anledninger.

Soundgarden Hi-Fi
Selger designvinnende produkter som gir fantastiske lydopplevelser.

Citi Ride
Selger el-sparkesykler og tilbehør.

KLP Eiendom lanserte POPPOPP i september. Konseptet skal gjøre det lettere for bedrifter, gründere og produsenter som er i startfasen å realisere sine ideer og nye konsepter, uten å forplikte seg til lengre leiekontrakter.

Det er mange som under pandemien har skapt gode og fremtidsrettet ideer og vokst som gründere. Nå får de muligheten til å vise seg frem på Paleet, sier Kjersti Aanerud Hamre, utleiesjef i KLP Eiendom.

Vi ønsker deg velkommen til en ny og unik opplevelse i POPPOPP universet.

  • Stikkord: bærekraft, gjenbruk, gründere, miljøvennlig, paleet, pop up, poppopp

Logg inn